Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Twitter FlickrEsprit Montagne heeft twintig gezellig ingerichte kamers, die de sfeer van de bergen uitademen. Handgemaakte, houten meubels, warme plaids en dikke gordijnen zorgen dat je je thuis voelt. Foto's van het omringende landschap brengen de echte Esprit Montagne tot leven. Op elke kamer ligt een hotelboekje met toeristische informatie over het hotel en de omgeving.

Rust & Comfort
Na een dag van lichamelijke inspanning, bieden onze hotelkamers rust en comfort. Speciaal daarvoor hebben we geïnvesteerd in nieuwe bedden, comfortabele matrassen en knisperend beddengoed in een rustieke bergsfeer.

We hebben er bewust voor gekozen geen televisie op de kamer te plaatsen. Mocht je toch graag televisie of een film willen kijken, dan ben je welkom in onze tv-lounge met groot flatscreen, Nederlandstalige zenders en dvd-collectie.

Om de rust & comfort verder te waarborgen zijn huisdieren niet toegestaan in het hotel.

Kamertypen
Al onze kamers zijn 2-persoonskamers, ofwel Twin-kamers ofwel Double-kamers.

Twin-kamer: we bieden 14 kamers met twee enkele bedden (80 x 200 cm). De kamers liggen aan de zuidkant en hebben een balkon, apart toilet en een badkamer met ligbad en bidet.
  • Tip! De enkele bedden zijn op maat voor ons gemaakt. Staan ze tegen elkaar aan, dan heb je geen last van een houten richel in het midden. Zo maken we op verzoek dus een dubbelbed in een Twin-kamer.

Double kamer: er zijn 6 kamers met één dubbelbed (160 x 200 cm). Vier liggen aan de noordkant met een prachtig uitzicht. Ze hebben geen balkon maar wel veel ruimte en volop daglicht. De andere double-kamers liggen aan de zuidkant en hebben een balkon.
  • 2 double-kamers aan de noordkant, met een badkamer met douche, toilet en wastafel.
  • 2 double-kamers aan de noordkant, met een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.
  • 2 double-kamers aan de zuidkant, met een badkamer met bad, toilet, wastafel en bidet.
 
Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate