Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Blogger Twitter Flickr

Geen massa, maar kleinschalig en informeel,
Geen snelle hap, maar lekker genieten van een goed diner,
Geen drukte, maar een knapperend haardvuur en gezelligheid,
Hotel Esprit Montagne betekent... tijd-voor-jezelf en tijd-voor-elkaar.


Hotel Esprit Montagne is een rustiek, gezellig berghotel met twintig kamers die alle de charme van het bergleven uitstralen. Op de begaande grond vind je de receptie, het restaurant en de lounge. Beneden zijn de TV-lounge, bar en biljart, massageruimte en de lockerruimte. Rond het hotel ligt een heerlijke tuin met allerlei zitjes. Hier geven we je alvast een voorproefje.Receptie

De ingang van het hotel zit aan de achterkant van het gebouw. Bij binnenkomst kom je uit bij de receptie, de plek voor al je vragen.

Restaurant
Naast de receptie ligt ons gezellige restaurant. Hier worden dagelijks het ontbijt en het avondeten geserveerd. Vanaf je tafel heb je een prachtig uitzicht op de Vallée d'Abondance. In rustige weken, mocht het weer het toelaten, kun je eventueel ook buiten van je diner genieten. 
Lounge
Het restaurant loopt over in de knusse lounge met open haard, bibliotheek
en leestafel. Je treft hier niet alleen romans en thrillers aan, maar ook naslagwerken over de regio (Haute Savoie), de flora en fauna en natuurlijk
over bergsporten zoals skiën, wandelen, fietsen en klimmen.

 
 
TV-lounge
We hebben bewust gekozen om geen televisies op de kamers te plaatsen. Even de hectische wereld laten voor wat hij is en genieten van het
prachtige uitzicht, de dranken en spijzen, gezelligheid en natuurlijk... van elkaar.

Wil je toch graag televisie kijken, dan kan dat in onze knusse tv-lounge
met flatscreen tv. Comfortabele banken, een uitgebreide dvd-collectie, Nederlandse zenders en een X-Box zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Aangezien we een klein hotel zijn, is de kans groot dat je de tv-lounge heerlijk voor jezelf alleen hebt.
Biljartkamer
Beneden vind je ook de bar met een biljart en een paar tafels. Hier staat een self-service koelkast met frisdranken en sapjes.


Internet
In het hele hotel is gratis wifi. Heeft u geen laptop etc. bij zich dan staat er naast de blijartkamer een
pc met internet en programma's als Skype en email.
 
Wellness
Niets is fijner dan even lekker ontspannen na een actieve dag in de buitenlucht. Daarom staat elke dag de sauna voor je klaar. 
Wil je je spieren wat extra verwennen? We maken graag een afspraak met onze masseuse. Op de benedenverdieping hebben we een massageruimte, waar je geniet van hot stone massages, sportmassages of reiki.

 
Tuin
Hotel Esprit Montagne heeft een grote tuin met een stenen barbecue en een robuuste, grote picknicktafel. Er staan verschillende zitjes, loungebanken en er hangen twee vrolijk gekleurde hangmatten tussen de fruitbomen. Geniet hier van de zon en het uitzicht op de Dents du Midi en de Vallée d'Abondance.
 
Lockerruimte
In de kelder kun je je mountainbike en wandelspullen veilig opbergen. Er is ook een oplaadpunt voor electrische fietsen.
Parkeren
We hebben een eigen, gratis parkeerplaats rondom het hotel.Hotel Esprit Montagne op Zoover.nl
Onze gasten vertellen je graag over hun verblijf in Esprit Montagne. Op zoover.nl lees je hun reviews.

 
Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate