Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Blogger Twitter FlickrEsprit Montagne heeft twintig gezellige kamers. Handgemaakte, houten meubels, fraai beddengoed en mooie gordijnen zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. Foto's van het omringende landschap brengen de echte Esprit Montagne tot leven. Op elke kamer ligt een hotelboekje met informatie over het hotel en de omgeving.


Rust & Comfort
Na een dag van lichamelijke inspanning, bieden onze hotelkamers rust en comfort. Speciaal daarvoor hebben we in 2009 geïnvesteerd in nieuwe bedden, comfortabele matrassen en knisperend beddengoed. We hebben er bewust voor gekozen geen televisie op de kamer te plaatsen. Mocht je toch graag televisie of een film willen kijken, dan ben je welkom in onze tv-lounge met groot flatscreen, Nederlandstalige zenders en dvd-collectie.


Kamertypen
Al onze kamers zijn 2-persoonskamers, met twee kamers met ruimte voor een extra bed. Daarnaast zijn er enkele kamers waar, op verzoek, een kinderbed bijgeplaatst kan worden.

Twin-kamer: we bieden 14 kamers met twee losse bedden (80 x 200 cm). De kamers liggen aan de zuidkant en hebben een balkon, apart toilet en een badkamer met ligbad en bidet.
  • Tip! Deze bedden zijn voor ons op maat gemaakt. Staan ze tegen elkaar aan, dan heb je geen last van een houten richel in het midden. Zo maken we op verzoek dus een dubbelbed in een Twin-kamer.

Double kamer: er zijn zes kamers met een dubbelbed (160 x 200 cm). Hiervan liggen er vier aan de noordkant met een prachtig uitzicht. Ze hebben geen balkon maar wel veel ruimte en volop daglicht. De andere Double-kamers liggen aan de zuidkant en hebben een balkon.
  • Twee Double-kamers aan de noordkant, met een badkamer met douche, toilet en wastafel.
  • Twee Double-kamers aan de noordkant, met een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.
  • Twee Double-kamers aan de zuidkant, met een badkamer met bad, toilet, wastafel en bidet.
 
www.flickr.com
Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate