Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Blogger Twitter Flickr
Vakantie is bedoeld om te genieten, om bij te komen van een drukke werkperiode en om alles even los te laten. Daarom is “wellness” voor lichaam en geest erg belangrijk voor ons.

We bieden:
Sauna
In het souterrain vindt u onze vier-persoons sauna. Kies naar keus voor een van de etherische saunaoliën elk met hun eigen geur en ontspannende kenmerken. In de saunaruimte kunt u zich douchen en er liggen grote saunahanddoeken voor u klaar.
Tussen de saunagangen door ontspant u heerlijk in de relaxfauteuils in de benedenlounge. 's Zomers is de sauna op verzoek geopend.
 
Badjassen
Badjassen zijn te huur voor slechts € 15,- per week. Wilt u een leuk souvenir en thuis verder genieten van de hotelsfeer? Onze kamerjassen zijn te koop voor € 45 per stuk.
 
Massage
Bij vermoeide of gespannen spieren is niets zo fijn als een weldadige massage. We bieden de volgende mogelijkheden:
  • sportmassage benen                                   
  • sportmassage rug
  • sportmassage rug & benen                         
  • full body sportmassage                                
  • full body massage met reiki                           
  • full body sportmassage & hot stone             
  • full body sportmassage & reiki & hot stone

(30 minuten)      :           € 30
(30 minuten)      :           € 30
(45 minuten)      :           € 45
(60 minuten)      :           € 60
(60 minuten)      :           € 60
(60 minuten)      :           € 60
(60 minuten)      :           € 60     
Onze masseuse gebruikt Arnica Massageolie, een verwarmende en ontspannende olie die de spieren gezond houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt. De toegevoegde etherische olie van rozemarijn en lavendel stimuleren de doorbloeding en hebben een opwekkende geur.
 
Kersenpittenzak
Krampen, koude voeten? Vraag ons om een kersenpittenzak. Eeuwen geleden al experimenteerde een Zwitserse boerin met de overgebleven kersenpitten van de zomer. Ze stopte ze in haar oventje, waarna ze de hitte lang vasthielden. De boerin naaide hoesjes voor haar hele familie om de lange winteravonden door te komen en al snel groeide de kersenpittenzak uit tot een dagelijks gebruiksvoorwerp.

Wij verwarmen uw kersenpittenzak wat sneller, namelijk in de magnetron. Ook hebben we warmwaterkruiken voor u beschikbaar.
 
Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate