Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Blogger Twitter Flickr


Transfers

Wij verzorgen transfers van/naar La Chapelle d'Abondance. De meest gebruikelijke aankomstplaatsen zijn Genève (vliegveld) en de treinstations van Thonon-les-Bains (FR) en Aigle (CH).


Wandelinformaite
We bieden uitvoerige wandelinformatie. We adviseren u over wandelroutes, bieden u een varieteit aan naslagwerken, begeleiden u tijdens specifieke wandelinen of regelen een gids voor u.


Boek op je nachtkastje
Onze bibliotheek is goed gevuld met romans, thrillers en naslagwerken. Wanneer je een kamer reserveert, kun je tegelijkertijd een boek reserveren. Deze ligt bij aankomst klaar op je nachtkastje. Uiteraard is dit geheel kostenloos.

Welk boek ga je kiezen? Raadpleeg hier onze catalogus.


Room service
We bieden uitsluitend room service in combinatie met het Valentijnsarrangement (bij ons het gehele seizoen door te boeken!) en het Honeymoon-arrangement

Late uitcheck
Om je van begin tot eind van je vakantie te laten genieten, bieden wij de "late check-uit" (indien mogelijk). In plaats van 10.00 uur is de uiterlijke uit-checktijd pas om 15.00 uur. Het tarief bedraagt 35 euro per kamer.

Gratis Internet
We bieden gratis WIFI-internet in de hotellounge en beneden in de biljartkamer. Je laptop moet daarvoor beschikken over een ingebouwde Wireless Card. Daarnaast staat er een computer met internet tot je beschikking.

Skype
Op de gastencomputer is het telefoonprogramma Skype geïnstalleerd, zodat je gemakkelijk en gratis naar je vrienden of familie kunt bellen (mits zij ook een Skype-account hebben).

Tip
: maak hier alvast voor jezelf en je familie een skype-account aan.
 
Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate