Nederlands
Deutsch
English
Blogger Blogger Blogger Twitter Flickr

Zodra de sneeuw gesmolten is en de zon alles groen kleurt, is het mountainbike seizoen geopend. In de direct omgeving van La Chapelle scheurt u naar hartelust door de bergen. Het VTT-seizoen duurt van half juni tot eind augustus.
 
De omgeving van hotel Esprit Montagne biedt: 
  • 21 liften
  • 650 km mountainbike routes
  • 10 aparte mountain bike gebieden
  • 5 Bike Parks
  • En talloze sportwinkels waar u materiaal huurt
  
Freestylen in Bike parks
Voor de echte adrenaline junks zijn er bike parks in de buurt. De dichtstbijzijnde ligt op 5 km afstand, in Chatel. Bepakt met helm, knie- en schouderbescherming raas je over muren, boekels, verhoogde bochten, schansen, step-ups en shore sections.

 

Meer info
 
Uitgebreide informatie, zoals interactieve plattegronden, webcams en video’s staat op www.vtopo.com en op de zomersite van Les Portes du Soleil.

 
Pass Portes du Soleil
In het laatste weekend van juni vindt altijd de Pass' Portes du Soleil MTB Festival plaats! Meer dan 6000 mountainbikers hebben zich al ingeschreven om het mountainbike seizoen af te trappen. Er zijn dat weekend 6 pit-stops waar je lokale specialiteiten koopt voor de honger en dorst. Verder zijn er veel demo's, kramen en doen grote namen uit de sportwereld met dit evenement mee.

Lokatie: Champéry
Officiêle website: www.passportesdusoleil.com
 
Copyright 2009, Hotel Esprit Montagne. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: Pixelerate