La parole est aux hôtes

Que nous considérions l’Hôtel Esprit Montagne fantastique peut sembler évident. Mais pourquoi vous fier à nous alors que vous pouvez également découvrir ce qu’en disent nos hôtes ?

Booking.com

Appréciation moyenne : 8,4

Voir sur Booking.com

Recenties via Google Maps

  review rating 5  Vriendelijke eigenaars en personeel. Namen alle tijd voor al je vragen. Zeer exclusief eten! Supergoede kok. De bbq is ook zeer zeker aan te bevelen. Enigste nadeel is de slechte wifi..jammer..

  thumb Monique Nordhausen
  9/03/2019

  review rating 4  Mooi gelegen hotel dichtbij heel veel wandelmogelijkheden in een prachtige omgeving. Enthousiaste Nederlandstalige crew en super lekkere keuken. Aanrader!

  thumb Wim Schelberg
  8/24/2019

  review rating 5  Totaal belevenis die ik iedereen kan aanbevelen die in deze prachtige regio op vakantie wil gaan. Grootste verrassing is de gastronomie, elk gerecht is een schilderij die een voorbode is voor hemelse smaken combinaties! Blijkt Belgische kok te zijn 👍. In dit hotel wordt je bovendien als gast in de watten gelegd door de uitbaters en hun crew. Eerste keer dat we naar hier kwamen op vakantie, maar zeker en vast niet de laatste keer.

  thumb Denis Schietse
  7/27/2019

  review rating 5  Great host, cosy and comfortabele hotel with fantastic diners.

  thumb Annette Dunkerbeck
  3/10/2019