Gasten aan het woord

Dat wij Hotel Esprit Montagne een fantastische plek vinden mag duidelijk zijn. Maar waarom naar ons luisteren als u ook kunt zien wat gasten over ons zeggen?

Booking.com

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Bekijk op Booking.com

Recenties via Google Maps

  review rating 5  Fijn hotel, huiselijk en prima kwaliteit van de kamers; prima. Erg fijne maaltijden. Gastvrije staf. Mooie ligging in het dal Van Abondance.

  thumb Fred De Ruiter
  11/27/2017

  review rating 5  Fantastic!!!

  thumb Jerry Buerschaper
  8/29/2017

  review rating 5  Geweldig hotel met super lieve eigenaar en medewerkers!! Wij hebben er 10 dagen genoten!

  thumb Ine en Bert v.d.Dries
  8/11/2017

  review rating 5  Fantastisch hotel, gastvrij met geïnteresseerd personeel die ook hele goede tips kunnen geven om de omgeving te verkennen. Als ik meer sterren kon geven zou ik dat zeker doen. Een chef in de keuken (je kunt hem geen kok noemen) eerder voetselkunstenaar wat kan die man een geweldige gerechten op tafel zetten. WiFi is wat gebrekkig, maar voor de rest een geweldige ervaring qua hotel. De kamers zijn ruim, schoon en hebben goede bedden, douche,bad in 1. Apart toilet. Hotel heeft geen lift dus houdt daar rekening mee. Met de eigenaar Alke kan je wandelingen maken, en hij geeft een wijnproeverij en verteld hij over de wijnen, Ik denk dat ik volgend jaar al weet waar ik naar toe ga. Zeker 6 of zelfs 7 sterren waard.

  thumb dirk visser
  7/03/2017