Speciale Weken

Elk jaar organiseren we een aantal speciale weken die we graag wat uitgebreider aan jullie voorstellen. Zoals bijvoorbeeld een week lang met sneeuwschoenen op pad, je eigen spoor trekken in de maagdelijke sneeuw. En buiten de pistes kan je als freerider of skitoerder je hart ophalen in de meters diepe poeder.

En in de zomer hebben we een week lang de beste hardlopers/ster uit Nederland en België in het hotel, de Esprit Montagne Invitational.

Esprit Montagne Inspirational 2023

Alweer voor het 4de jaar op rij! De Esprit Montagne Inspirational weken. Met de vaste partners Bearsports, Cairn Trails and Adventures en Veluwesport hebben we wederom een paar hele mooie weken in de bergen voor jullie in de planning staan.

Freeride

Ben je toe aan een uitdaging buiten de pistes, wil je die steile couloir skiën of wil je juist zelf omhoog lopen om zo die overspoorde poeder te vinden? In de Portes du Soleil kan het allemaal.

Sneeuwschoenwandelen

Niks is mooier als door een verse laag sneeuw lopen. Maar dan heb je wel sneeuwschoenen nodig, dan zak je er niet zo ver in weg en kan je deze mooie omgeving op je gemak verkennen.

Esprit Montagne Invitational

Een week lang verblijven de beste hardlopers/-sters in de bergen uit Nederland en België in het hotel en delen ze hun gemeenschappelijke passie: hardlopen in de bergen.