Wellness

Vakantie is bedoeld om te genieten, om bij te komen van een drukke werkperiode, om alles even los te laten. Daarom is “wellness” voor lichaam en geest van onze gasten erg belangrijk voor ons.

5-Daarom bieden wij:

  • Sauna met etherische oliën
  • Massages
  • Gastenzeepjes en shampoos op basis van natuurlijke producten
  • Warmwaterkruik en kersenpittenkussen
  • Badjas en slippers
  • Bibliotheek met inspirerende boeken en dvd’s
  • Yoga: matten, stokken en meditatiekussens

Sauna

In het souterrain vind je onze 4-persoons sauna met geheel vernieuwde douche. Ter bevordering van de ontspanning gebruiken we etherische saunaoliën die een weldadig effect hebben: zoals bijvoorbeeld honing, rozemarijn, dennennaalden, eucalyptus of lavendel. In de saunaruimte liggen saunahanddoeken voor je klaar.

Na de sauna neem je een koude douche. Tussen de saunagangen door ontspan je heerlijk in de relaxfauteuils en Big Bertha’s in de benedenlounge.

Massage

Bij vermoeide of gespannen spieren is niets zo fijn als een weldadige massage. Massages zijn te reserveren op afspraak in de namiddag of avond. We bieden de volgende mogelijkheden:

  • relax- of sportmassage – 45 minuten: € 50
  • relax- of sportmassage – 60 minuten: € 60

Onze masseuses gebruiken cocosvet of Arnica Massageolie, een verwarmende en ontspannende olie die de spieren gezond houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt.

Badjassen

Wil je graag een kamerjas en zit deze niet bij het arrangement inbegrepen? Dan bestel je deze via de receptie voor slechts € 15 per week. Of als je maar een paar dagen hier bent, voor € 5 per dag.

Kersenpittenzak en kruik

Krampen, koude voeten? Vraag ons om de kersenpittenzak voor je op te warmen. Eeuwen geleden al experimenteerde een Zwitserse boerin met de overgebleven kersenpitten van de zomer. Ze stopte ze in haar oventje, waarna ze de hitte lang vasthielden. De boerin naaide hoesjes voor haar hele familie om de lange winteravonden door te komen en al snel groeide de kersenpittenzak uit tot een dagelijks gebruiksvoorwerp.

Wij verwarmen de kersenpittenzak wat sneller, namelijk in de magnetron. Ook hebben we warmwaterkruiken voor je beschikbaar.

Yoga

We stellen kostenloos yogamatten, stokken en meditatiekussens ter beschikking.