Restaurant

Via de receptie kom je in ons gezellige restaurant, waar dagelijks het ontbijt en het diner geserveerd wordt. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de Vallée d’Abondance en ligt bijna de hele dag in de zon.

Menu du Jour

In de keuken van Esprit Montagne werken we graag met verse en regionale producten. Veel van onze producten komen rechtstreeks van de boer. Zo halen we de Abondance kaas bij de Chalets de Mouet, de geitenkaas bij La Ferme de la Lanche en halen we de andere kazen bij La Fruitière des Neiges. De vleeswaren halen we bij onze slager Royal Viande en de overheerlijke Zwitserse kaasfondue en Fontal kaas komen bij Vieux Fromage uit Collombey vandaan. Leman Primeurs zorgt dagelijks voor verse groenten en bakkerij Le Fournil voor het vers gebakken brood. In de zomer haalt Chef Adi al zijn kruiden en bloemen uit onze eigen kruidentuin en worden de pruimen en appels uit de tuin gebruikt en tot confiture of eau-de-vie verwerkt.

Ben je geen hotelgast van ons, maar wil je toch graag een keer bij ons komen lunchen of dineren? Dat kan! Als je minimaal een dag van tevoren reserveert, zorgen wij dat er een heerlijk Menu du Jour klaarstaat voor € 30 per persoon (uitgezonderd feestdagen).

Een goed begin van de dag

Elke ochtend tussen 8.00 en 09.30 uur staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Hier serveren wij onder andere croissants en koffiebroodjes, diverse ambachtelijk bereide broden, verschillende soorten kaas- en vleesbeleg, diverse confiture, honing, roomboter, gekookte eieren, yoghurt, muesli en cruesli, cornflakes, melk, Nespresso koffie, thee, vruchtensap en vers fruit. Op verzoek bereiden we een lunchpakket.

Diner

´s Avonds is het smullen van een heerlijk gastronomisch driegangendiner met verse seizoensproducten uit onze streek. Veel van onze gerechten zijn gebaseerd op traditionele recepten die al eeuwen in de bergkeukens worden toegepast. Bovendien maak je kennis met het best bewaarde geheim van de Alpen: haar wijnen. We hebben een prachtige selectie van uitstekende Alpenwijnen. Uiteraard schenken we ook enkele meer bekende wijnsoorten.

Op elke tafel ligt een kleine productenencyclopedie. Hierin lees je alles over onze producten en ingrediënten, de tradities van weleer en opmerkelijke anekdotes over onze authentieke berggerechten. Op de eerste pagina staat altijd het menu van de dag. Achterin vind je de Wijnkaart en Drankenkaart, met al die lekkere alpenwijnen van rondom de Mont Blanc. Ben je echt een wijnliefhebber, vraag dan naar onze Speciale Wijnkaart.

Dieet of allergie?

Heb je een voedselintolerantie of volg je een bepaald dieet? Laat het ons gerust van tevoren weten. Onze chef-kok heeft ruime ervaring met o.a. glutenvrije en lactosevrije diëten en met de vegetarische en veganistische keuken. We houden er graag rekening mee.