Esprit Montagne

Geen massa, maar kleinschalig en informeel,
Geen snelle hap, maar lekker genieten van een goed diner,
Geen drukte, maar een knapperend haardvuur en gezelligheid,
Hotel Esprit Montagne betekent… tijd-voor-jezelf en tijd-voor-elkaar

Kamers

Hotel Esprit Montagne heeft twintig gezellig ingerichte kamers, die de sfeer van de bergen uitademen. Houten meubels, warme plaids en dikke gordijnen zorgen dat je je thuis voelt. Rust en comfort gegarandeerd.

Prijzen

Het winterseizoen heeft een laagseizoen, middenseizoen en een hoogseizoen. In de zomer hebben we een laagseizoen en hoogseizoen. Bekijk de actuele prijslijst, inclusief uitleg.

Restaurant

Via de receptie kom je in ons gezellige restaurant, waar we dagelijks het ontbijt en het diner serveren. Onze chefkok werkt graag met verse en regionale producten en dat proef je!

Faciliteiten

Hotel Esprit Montagne is van alle gemakken voorzien. Zo vind je bij ons een sfeervol restaurant, lounge met haardvuur, bibliotheek, sauna, relaxe ruimte, tv-kamer en grote tuin 

Services

Hotel Esprit Montagne ontzorgt haar gasten met een uitmuntende service, waaronder het verzorgen van transfers, skipassen, skilessen en korting op de skihuur.

Kamer aanvragen

Gebruik het formulier om direct te informeren naar de beschikbaarheid van onze kamers. Je ontvangt altijd binnen enkele dagen antwoord.