Zomer

Waar ’s winters de sneeuw het landschap bedekt, slingeren ’s zomers honderden wandelroutes door onze bergen en dalen. Wie de rust en lieflijke bergnatuur zoekt, zit hier goed. Met het geluid van koeienbellen op de achtergrond en de geur van verse Alpenbloemen in de lucht, maak je kennis met de mooiste wandelpaden van de Alpen.

Maar ook als je wat meer adrenaline wilt ervaren, dan kom je hier goed aan je trekken. Les Portes du Soleil is namelijk niet alleen een uitstekend bergwandelgebied. Ook leent het zich goed voor mountainbiken, parapenten, raften, bergbeklimmen, trailrunning en via ferratas. Of wat te denken van de Fantasticable waarmee je met 100 km per uur van de ene naar de andere bergtop raast?

Multipass

Hotel Esprit Montagne bied je de mogelijkheid om voor slechts € 2 per dag gebruik te maken van de Portes du Soleil Multipass! Met deze pas maak je gebruik van alle zomerliften en heb je toegang tot tal van attracties zoals o.a. 21 bergliften voor wandelaars, 5 zwembaden én 2 bergmeren, 9 tenniscentra, 2 ijsbanen, 5 culturele trekpleisters (musea, kerken, abdijen), 3 toeristentreintjes en shuttle bussen tussen de verschillende dorpen

De Multipass is beschikbaar van half juni tot eind augustus (zie ook Multipass). Bij aankomst in het hotel kunnen wij de Multipass voor je klaarmaken.

Les Portes du Soleil – Factsheet

Of je nu ontspanning zoekt of juist die extra spanning, in La Chapelle d’Abondance is er voor ieder wat wils. Hotel Esprit Montagne is een ideale uitvalsbasis om de échte Franse Alpen te ontdekken:

Bergsport dorpen

Liften

km Mountainbike routes

km Wandelroutes

aparte Mountainbike gebieden

Bike Parks

Bergmeren

Berghutten en restaurants