Services

Hotel Esprit Montage biedt haar gasten een heel scala aan services die het leven van de hotelgast nog aangenamer maken…

Transfers

Wij verzorgen transfers van/naar La Chapelle d’Abondance. De meest gebruikelijke aankomstplaatsen zijn Genève (vliegveld) en het treinstation van Thonon-les-Bains (FR). De transfers zijn op aanvraag omdat de mogelijkheden en prijs afhangen van het aantal personen, tijdstip van de transfer en het soort transfer (privé of gedeeld).

Skipakket

Skipassen, skihuur en/of skilessen, we regelen het graag voor onze gasten. De vakantie begint direct bij aankomst!

Laat ons weten welke skipas je wilt en wij zorgen ervoor dat die bij aankomst klaar ligt in het hotel. Dus geen gedoe met wachttijden bij de kassa’s. Wil je weten wat de skipassen kosten, check het in de skipas prijzenlijst.

Voor de skihuur werken we samen met de beste shop in La Chapelle d’Abondance, Trincaz Sport. We hebben hier vouchers waarmee je 10% korting krijgt op hun brede assortiment van ski’s, snowboards en schoenen, maar ook voor het langlauf materiaal kun je daar terecht. Kom je hier met een transfer en heb je dus geen auto, dan brengen we je indien mogelijk graag even naar de shop.

Voor de skilessen werken we samen met een 3-tal skischolen hier in de Vallée d’Abondance. Natuurlijk de ESF La Chapelle d’Abondance, ideaal voor de beginnende skiër en snowboarder of diegene die lekker dicht bij het hotel even een uurtje privéles wil. Wil je zelf lekker genieten van de gehele Portes du Soleil maar hebben je kinderen of anderen in de groep nog les nodig? Dan is er de ESI Châtel die in Pré-la-Joux lesgeeft. Ideaal voor diegene die al wat beter skiën en dus de hele PDS willen ontdekken, maar ook nog wel wat les willen. En dan is er ook nog Snowride, een drietal zeer ervaren leraren die alleen privéles geven. Ideaal als je echt even de puntjes op de i wil zetten. Dus laat ons weten wat je wil en wij gaan het voor je regelen.

Hotel Esprit Montagne services

Boek op je nachtkastje

Onze bibliotheek is goed gevuld met romans, thrillers en naslagwerken. Wanneer je een kamer reserveert, kun je tegelijkertijd een boek reserveren. Deze ligt bij aankomst klaar op je nachtkastje. Uiteraard is dit geheel kostenloos.

Welk boek ga je kiezen? Raadpleeg onze catalogus.

Late uitcheck

Om je van begin tot eind van je vakantie te laten genieten, bieden wij de “late check-uit” (indien mogelijk). In plaats van 10.00 uur is de uiterlijke uit-checktijd pas om 15.00 uur. Het tarief bedraagt 35 euro per kamer.

Gratis Internet

In het gehele hotel is gratis WIFI beschikbaar.