Impressie

Foto’s en filmpjes spreken natuurlijk veel meer dan de mooie teksten die we kunnen schrijven, daarom hebben we de foto’s die we maken en filmpjes hier verzameld zodat jullie alvast kunnen voorgenieten van hoe het is om een weekje in Esprit Montagne te verblijven. Hoort en zegt het voort is altijd de beste reclame, daarom ook een overzicht van wat onze gasten vonden van het verblijf hier.

En wil je weten hoe het er nu uitziet op de pistes en alpenweides? Check onze favoriete webcams.

Foto's

Zelf maken we veel mooie foto’s van de omgeving, de diverse sporten die hier te doen zijn, het hotel en het eten. Maar ook gasten sturen soms hun mooie herrineringen aan de vakantie naar ons toe.

Video's

Vette poeder afdalingen, een mooie zonnige dag op de piste, rennen door de bergen, een mooie MTB tocht of een langzaam ondergaande zon. Het is in elke geval genieten geblazen.

Webcam

De actuele weers- en sneeuwomstandigheden check je op deze pagina met een aantal mooie webcams in de Portes du Soleil. Veel kijk plezier.

Gasten aan het woord

Dat wij Hotel Esprit Montagne een fantastische plek vinden mag duidelijk zijn. Maar waarom naar ons luisteren als u ook kunt lezen wat gasten over ons zeggen?