Video’s

Regelmatig maken we zelf video’s van de mooie omgeving, van een dagje skiën of sneeuwschoenwandelen of een zomerse wandeling of trail door de bergen rondom het hotel. Of één van onze gasten heeft een video gemaakt die we echt met je willen delen. Kortom, voor een beter beeld van hoe mooi het hier is, wat hier aan sporten mogelijk is, of gewoon lekker nagenieten of juist als voorpret….  Veel kijkplezier!

Impressie van de EMInspirational 2020

Dit jaar organiseren we meerdere Esprit Montagne Inspirational weken. Daarbij lopen de deelnemers in een week tijd 3 Skyraces en 3 verticals in de bergen rondom de Vallée d’Abondance. Tom de Beukelaer maakte van de Skyrace Roc de Tavaneuse deze mooie inmpressie uit de lucht.

Een korte impressie van de EMI Extreme 2019

Tom kon helaas zelf niet lopen tijdens de EMI deze zomer, maar hij was er wel bij met zijn drone en camara’s en maakte deze korte film over een hele mooie tocht door de bergen rondom het hotel.

Fred Campion Memorial VK 2019

Het was alweer de 5de editie van deze Vertical KM race. Tom maakte er dit schitterende filmpje van.

Een super begin van winter 2017-2018

Deze winter is echt super van start gegaan en de pistes zijn dan ook al in de weekenden open vanaf eind november. En met alle verse sneeuw konden we het niet laten om zelf ook natuurlijk de verse poeder op te zoeken.

Skitoeren

Niet alleen voor het piste skiën is de Portes du Soleil ideaal, ook om te beginnen met skitoeren (met vellen onder je ski’s op eigen kracht omhoog lopen) zijn er heel veel mogelijkheden.

Esprit Montagne Invitational 2016

Een impressie van de eerste dag van de EMI 2016. Heerlijk rennen door de bergen met Nederlandse en Belgische toplopers en toplopsters. Genieten van de natuur en het delen van dezelfde passie.

Heliskiën

Met een helicopter hoog de bergen in, en dan onder begeleiding van gids Edward Bekker een mooie dag skiën in de bergen op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Wie wil dat nou niet?!

A happy dog

Niet alleen wij worden heel erg blij van de verse sneeuw die er valt. Ook Loebas kan zijn geluk niet op en doet niks liever als de hele dag door de diepe verse sneeuw rennen.

Epique Freeride week

Al jaren komen ze met de gidsen van Epique een weekje poederskiën in januari in de Portes du Soleil. En elk jaar hebben ze het geluk met veel, heel veel verse vederlichte poeder. Genieten dus.

Extreme Couloir skiing

Tijn en Paul kwamen een dagje langs en dus samen met Daan erop uit op zoek naar goede sneeuw in mooie couloirs. Paul deed de couloir van de Roc de Tavaneuse. Daan en Alke gingen voor de couloir van de Mont Brion.

Drone test flight

Een nieuwe drone, dus die moest even getest worden. Omhoog naar Sevan voor de eerste vluchten en wat stukjes rennen op de alpenweides in de eerste sneeuw.