Team

Elke dag staat het team weer klaar voor jullie om er een mooie vakantie en een onvergetelijk verblijf van te maken. Graag stellen we ze even aan je voor.

Stéphanie

Stéphanie

Schoonmaak

In de zomer van 2016 is Stéphanie het schoonmaakteam komen versterken. Grondig schoonmaken, zichzelf nuttig maken, het contact met de gasten en hun dankbaarheid voor het goede schoonmaken zijn belangrijk voor haar. Graag heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Ook geniet ze van de goede sfeer met de rest van het team. Thuis staat ze graag in de keuken om taarten te bakken en wandelt ze met haar familie. Buiten het seizoen helpt ze ons met wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk met het hotel klaarmaken voor weer een nieuw seizoen.

 

Adi

Adi

Chef Kok

Hallo, ik ben Adi Jeng. Nieuwe gerechten creëren waarbij ik mij laat inspireren door de hier zo mooie natuurlijke omgeving, dat sta ik voor ogen. Maar ook bestaande klassiekers verfraaien en met de grootste zorg bereiden kan mij bekoren. Op mijn vrije momenten kan ik er enorm van genieten de berg op te trekken en mij te laten verwonderen door al dat moois rondom mij. Weer terug beneden wil ik jullie zeer graag verwonderen en laten genieten van mijn kookkunsten. Hopelijk tot snel en gaan we samen nog vele mooie culinaire seizoenen beleven.

Femke

Femke

Gastvrouw

In 2017 het Rotterdamse verruild voor de Franse bergen en sinds 2021 onderdeel van het team van hotel ‘berggeest’ (Esprit Montagne) in het mooie dorp ‘de kapel van de overvloed’ (La Chapelle d’Abondance). Alleen de namen spreken al tot de verbeelding toch?

Het leven hier met zoveel natuurschoon, oneindige paden en rust om ons heen, waar we elke dag weer eindeloos van kunnen genieten, is voor mij rijkdom. Dat te mogen delen met jullie, onze gasten, maakt de beleving voor mij nog een stukje rijker. Ik kijk vol enthousiasme uit naar onze ontmoeting en maak er graag samen met jullie en het team een mooie, onvergetelijke zomer van.

Margot

Margot

Serveerster

Hoi, ik ben Margot. Ik ben groot liefhebber van de bergen en verschillende bergsporten. Mijn interesse voor de bergen loopt uiteen van de ontstaansgeschiedenis van de gesteentes tot het leren kennen van de mooiste routes en gebieden om lekker te sporten en zelf op pad te gaan. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik ’s zomers tijdens een tocht stil sta om even naar de mineralen en structuren in de gesteentes om me heen te kijken. Komende winter zal dat wat lastiger worden met een pak sneeuw eroverheen, maar ook daar kijk ik erg naar uit!

 

Als onderdeel van Team Esprit Montagne hoop ik te kunnen bijdragen aan een mooie tijd in de bergen voor de gasten en ze hetzelfde bijzondere gevoel te kunnen meegeven als wat ik zelf altijd ervaar tijdens een vakantie in de bergen.

Ewoud

Ewoud

Serveerder

Hoi hoi, ik ben Ewoud en ben 23 jaar. In januari 2022 ben ik begonnen bij Hotel Esprit Montagne.

Het hotel kende ik al van de zomer door de EMI hardloopweken die Alke organiseert, toen was ik al meteen verliefd geworden op de omgeving en sfeer van het hotel.
Zelf loop ik voornamelijk hard door de bergen en fiets ik ook graag een rondje. Graag verwelkom ik jullie in het hotel deze zomer en geef ik graag advies over alle mooie verschillende wijnen die wij op de kaart hebben staan, hopelijk tot snel!

Joanna

Joanna

Schoonmaak

Joanna is onze Poolse schoonmaak machine. Snel en grondig zorgt ze ervooor dat de gasten altijd weer terugkomen in een opgeruimde schoone kamer.

Elke

Elke

Serveerster

Hey! Ik ben Elke, kom uit België, en heb een hart voor de bergen.

Het liefst doe ik mijn loopschoenen aan en verdwijn voor een paar uur in de natuur. Anders vind je me voor een groot bord lekker eten, op de fiets of in het gezelschap van één of ander dier.
Na een zesjarige carrière als professionele food waste fighter kijk ik uit naar mijn nieuwe missie: alle gasten van Esprit Montagne een onvergetelijk verblijf in de bergen geven. Tot snel!

Hans

Hans

Kok

Hallo, ik ben Hans, Als avonturier zoek ik voortdurend nieuwe bestemmingen om te verkennen, of het nu een exotische locatie is of een koude bergwandeling. Wanneer de sneeuw valt, wil ik zo snel mogelijk mijn snowboard op. Als kok hecht ik veel waarde aan het gebruik van seizoensgebonden producten en lokale ingrediënten. Mijn culinaire reizen hebben me zowel klassieke als moderne keukenervaring opgeleverd, dus ik laat me graag inspireren door verschillende invloeden. Laten we op ontdekkingsreis gaan, en samen geweldige ervaringen beleven.