Team

Elke dag staat het team weer klaar voor jullie om er een mooie vakantie en een onvergetelijk verblijf van te maken. Graag stellen we ze even aan je voor.

Stéphanie

Stéphanie

Schoonmaak

In de zomer van 2016 is Stéphanie het schoonmaakteam komen versterken. Grondig schoonmaken, zichzelf nuttig maken, het contact met de gasten en hun dankbaarheid voor het goede schoonmaken zijn belangrijk voor haar. Graag heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Ook geniet ze van de goede sfeer met de rest van het team. Thuis staat ze graag in de keuken om taarten te bakken en wandelt ze met haar familie. Buiten het seizoen helpt ze ons met wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk met het hotel klaarmaken voor weer een nieuw seizoen.

 

Ingrid

Ingrid

Schoonmaak

De zus van Stéphanie en ook een hele harde en zeer gezellige werkster. Perfect schoonmaken, hard werken en lol maken tegelijkertijd, dat is wel aan onze Ingrid toevertrouwd. Altijd in voor een grapje en met een eeuwige lach op haar gezicht is ze een sfeermaakster in het team. Naast het tip top schoonmaken van de kamers is het ook echt een lekkerbek en staat ze zelf regelmatig in de keuken om de lekkerste taarten te maken. Ook fietst ze graag door de vallei om te genieten van de natuur.

Adi

Adi

Kok

Hallo, ik ben Adi Jeng en heb het roer over genomen van Raf. 

Nieuwe gerechten creëren waarbij ik mij laat inspireren door de hier zo mooie natuurlijke omgeving, dat sta ik voor ogen. Maar ook bestaande klassiekers verfraaien en met de grootste zorg bereiden kan mij bekoren. Op mijn vrije momenten kan ik er enorm van genieten de berg op te trekken en mij te laten verwonderen door al dat moois rondom mij. Weer terug beneden wil ik jullie zeer graag verwonderen en laten genieten van mijn kookkunsten. Hopelijk tot snel en gaan we samen nog vele mooie culinaire seizoenen beleven.

Femke

Femke

Serveerster

In 2017 het Rotterdamse verruild voor wonen en werken in het door mij altijd al zo geliefde Frankrijk. Drie jaar ervaring opgedaan in de hospitality in de Franse Alpen (regio Alpe d’Huez) wat een nieuwe liefde bracht, die voor de bergen. Buiten ‘werktijd’ eigenlijk altijd wel ‘buiten bezig’. In de zomer om te hiken of voor een mooie trailrun. In de winter om te langlaufen, skiën en vanaf komende winter ook om ski de randonnée verder te ontdekken. Ik kijk vol enthousiasme uit naar mijn ontmoeting met jullie, de gasten van Hotel Esprit Montagne. Samen, met collega’s en met jullie, maak ik er graag een mooie ‘beleving’ van.

Raymond

Raymond

Kok

Samen met Adi vorm ik het keukenteam van hotel Esprit Montagne en ga ik voor jullie mooie maaltijden bereiden waarbij jullie gaan genieten van verrassende smaken en  veel verse ingrediënten. In mijn vrije tijd speel ik graag buiten. Hiken, trailrunning en fietsen; het kan bij mij niet vaak en ver genoeg.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en jullie naast een culinaire beleving een sfeervol en een onvergetelijk verblijf te laten beleven.

Dylan

Dylan

Serveerder

Hallo! Ik ben Dylan, ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten deze zomer. Ik ben 29 jaar, en een echte sportfreak. Vooral sporten die hand in hand gaan met de natuurelementen maken me enthousiast. Ik woon sinds een aantal maanden in Griekenland met mijn Griekse vriendin die ik afgelopen winter heb leren kennen in het prachtige Kroatië waar ik was om een aantal maanden vrijwilligerswerk te doen. Nu dus van de zee naar de bergen, waar ik samen met jullie een mooie tijd wil doorbrengen. Tot dan!