Team

Elke dag staat het team weer klaar voor jullie om er een mooie vakantie en een onvergetelijk verblijf van te maken. Graag stellen we ze even aan je voor.

Stéphanie

Stéphanie

Schoonmaak

In de zomer van 2016 is Stéphanie het schoonmaakteam komen versterken. Grondig schoonmaken, zichzelf nuttig maken, het contact met de gasten en hun dankbaarheid voor het goede schoonmaken zijn belangrijk voor haar. Graag heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Ook geniet ze van de goede sfeer met de rest van het team. Thuis staat ze graag in de keuken om taarten te bakken en wandelt ze met haar familie. Buiten het seizoen helpt ze ons met wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk met het hotel klaarmaken voor weer een nieuw seizoen.

 

Ingrid

Ingrid

Schoonmaak

De zus van Stéphanie en ook een hele harde en zeer gezellige werkster. Perfect schoonmaken, hard werken en lol maken tegelijkertijd, dat is wel aan onze Ingrid toevertrouwd. Altijd in voor een grapje en met een eeuwige lach op haar gezicht is ze een sfeermaakster in het team. Naast het tip top schoonmaken van de kamers is het ook echt een lekkerbek en staat ze zelf regelmatig in de keuken om de lekkerste taarten te maken. Ook fietst ze graag door de vallei om te genieten van de natuur.

Adi

Adi

Kok

Hallo, ik ben Adi Jeng en heb het roer over genomen van Raf. 

Nieuwe gerechten creëren waarbij ik mij laat inspireren door de hier zo mooie natuurlijke omgeving, dat sta ik voor ogen. Maar ook bestaande klassiekers verfraaien en met de grootste zorg bereiden kan mij bekoren. Op mijn vrije momenten kan ik er enorm van genieten de berg op te trekken en mij te laten verwonderen door al dat moois rondom mij. Weer terug beneden wil ik jullie zeer graag verwonderen en laten genieten van mijn kookkunsten. Hopelijk tot snel en gaan we samen nog vele mooie culinaire seizoenen beleven.

Femke

Femke

Serveerster

In 2017 het Rotterdamse verruild voor wonen en werken in het door mij altijd al zo geliefde Frankrijk. Drie jaar ervaring opgedaan in de hospitality in de Franse Alpen (regio Alpe d’Huez) wat een nieuwe liefde bracht, die voor de bergen. Buiten ‘werktijd’ eigenlijk altijd wel ‘buiten bezig’. In de zomer om te hiken of voor een mooie trailrun. In de winter om te langlaufen, skiën en vanaf komende winter ook om ski de randonnée verder te ontdekken. Ik kijk vol enthousiasme uit naar mijn ontmoeting met jullie, de gasten van Hotel Esprit Montagne. Samen, met collega’s en met jullie, maak ik er graag een mooie ‘beleving’ van.

Margot

Margot

Serveerster

Hoi, ik ben Margot. Ik ben groot liefhebber van de bergen en verschillende bergsporten. Mijn interesse voor de bergen loopt uiteen van de ontstaansgeschiedenis van de gesteentes tot het leren kennen van de mooiste routes en gebieden om lekker te sporten en zelf op pad te gaan. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik ’s zomers tijdens een tocht stil sta om even naar de mineralen en structuren in de gesteentes om me heen te kijken. Komende winter zal dat wat lastiger worden met een pak sneeuw eroverheen, maar ook daar kijk ik erg naar uit!

 

Als onderdeel van Team Esprit Montagne hoop ik te kunnen bijdragen aan een mooie tijd in de bergen voor de gasten en ze hetzelfde bijzondere gevoel te kunnen meegeven als wat ik zelf altijd ervaar tijdens een vakantie in de bergen.

Dayo

Dayo

Serveerder

Hallo, mijn naam is Dayo! Ik ben 21 jaar en dit wordt mijn eerste seizoen bij het Hotel Esprit Montagne. Nadat ik vorig jaar mijn propedeuse heb behaald voor de studie Geschiedenis aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam kreeg ik de intense behoefte om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat ik een liefde heb voor bergen en wintersport en altijd met heel veel plezier in de horeca heb gewerkt leek mij dit een ideale kans. Ik kijk er naar uit om jullie dit winterseizoen te ontmoeten en er een onvergetelijke tijd van te maken. Tot dan!