Team

Elke dag staat het team weer klaar voor jullie om er een mooie vakantie en een onvergetelijk verblijf van te maken. Graag stellen we ze even aan je voor.

Raf

Raf

Chefkok

Vanaf de start van Esprit Montagne is Chef Raf Meuris verantwoordelijk voor de heerlijke, versbereide gerechten die we onze gasten elke dag weer voorschotelen. Zijn creativiteit, puurheid en mooie gerechten doen vele gasten keer op keer terugkeren voor een gastronomisch verblijf. Buiten in de natuur gaat hij vaak op zoek naar paddenstoelen, bloemen en kruiden. Zie je hem swingend het diner voorbereiden? Dan luistert hij naar zijn eigen gemixte dj-set.

Marieke

Marieke

Bedrijfsleidster

In 2015 heeft Marieke Freriksen besloten het ambtenarenbestaan en Dordrecht achter haar te laten om in de Franse bergen te gaan wonen en werken. Inmiddels is ze gegroeid in haar werk tot echte gastvrouw en wordt nog dagelijks onderwezen door Alke in het hotelvak. Graag ontvangt ze de gasten aan de receptie, geeft ze je leuke tips en staat ze altijd klaar voor de gasten. In haar vrije tijd vind je haar wandelend, op de ski’s of met sneeuwschoenen aan in de bergen.

Stéphanie

Stéphanie

Schoonmaak

In de zomer van 2016 is Stéphanie het schoonmaakteam komen versterken. Grondig schoonmaken, zichzelf nuttig maken, het contact met de gasten en hun dankbaarheid voor het goede schoonmaken zijn belangrijk voor haar. Graag heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Ook geniet ze van de goede sfeer met de rest van het team. Thuis staat ze graag in de keuken om taarten te bakken en wandelt ze met haar familie. Buiten het seizoen helpt ze ons met wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk met het hotel klaarmaken voor weer een nieuw seizoen.

 

Ingrid

Ingrid

Schoonmaak

De zus van Stéphanie en ook een hele harde en zeer gezellige werkster. Perfect schoonmaken, hard werken en lol maken tegelijkertijd, dat is wel aan onze Ingrid toevertrouwd. Altijd in voor een grapje en met een eeuwige lach op haar gezicht is ze een sfeermaakster in het team. Naast het tip top schoonmaken van de kamers is het ook echt een lekkerbek en staat ze zelf regelmatig in de keuken om de lekkerste taarten te maken. Ook fietst ze graag door de vallei om te genieten van de natuur.

Jeroen

Jeroen

Bediening

Na een mooie zomer plakt Jeroen er nog een jaartje aan vast en is hij ook van de winter weer van de partij. Rustig, altijd goed gemutst en bereid iedereen te helpen waar hij maar kan, op en top service dus. Nu hij van de zomer het wandelen in de bergen heeft ontdekt en er echt van kan genieten om lekker er op uit te gaan, is het van de winter weer knallen op de piste. Kijken of hij het niet verleerd is.

Jouri

Jouri

Sous-Chef

Mijn naam is Jouri van Herk en ik ben 24 jaar oud. Inmiddels werk ik al 10 jaar in de keuken. Na verschillende opleidingen gedaan te hebben en na alle soorten keukens gezien te hebben, ben ik een eigen restaurant begonnen. Deze heb ik na 2 jaar verkocht, aangezien ik mezelf verder wou ontwikkelen in dit werk. Momenteel werk ik als freelancekok. Koken is mijn hobby en mijn passie, omdat ik ervan hou lekkere en mooie dingen op tafel te presenteren. Buiten mijn werk om ga ik graag op wintersport. Ik geniet graag met mijn vrienden op culinair gebied en ga daarmee regelmatig uit eten.

Stéphanie

Stéphanie

Bediening

Ik ben Stéphanie, 26 jaar, afkomstig uit België. Mijn passies zijn reizen, (winter)sporten, en lekker eten, je zou me dus een echte levensgenieter kunnen noemen!

Ik werk sinds enkele jaren in de horeca omdat ik hou van sociaal contact en afwisselende dagen. Weten dat mensen een fijne tijd hebben beleefd en dat ik daaraan heb kunnen bijdragen, maakt ook mijn dag goed!

Misschien tot binnenkort! Groetjes, Stéphanie

Lander

Lander

Bediening

Hallo, ik ben Lander, een 28-jarige artistieke en avontuurlijke Belg. In alles wat ik doe staat mijn medemens centraal. Ik probeer dan ook in mijn verschillende jobs (leerkracht en medewerker customer service) steeds mensen verder en vooruit te helpen. Nu wil ik hetzelfde doen voor jullie, maar dan in een leuk gezellig hotelletje in de prachtige Franse Alpen.

Tussen mijn hotelwerk door kan je mij op de piste of in de lobby tegenkomen met potlood en papier in de hand.

Tot snel!

Malwina

Malwina

Schoonmaak

De 29-jarige Poolse Malwina woont en werkt nu alweer 10 jaar in de Vallée d’Abondance. Nieuw in ons team deze winter, maar zeker niet onervaren dus. Net als de andere schoonmaakdames is ze van het hard werken combineren met een gezellig babbel. Als ze niet aan het werk is gaat ook zij er graag wandelend op uit, ze geniet van de bergen hier in de Haute-Savoie.