Team

Elke dag staat het team weer klaar voor jullie om er een mooie vakantie en een onvergetelijk verblijf van te maken. Graag stellen we ze even aan je voor.

Stéphanie

Stéphanie

Schoonmaak

In de zomer van 2016 is Stéphanie het schoonmaakteam komen versterken. Grondig schoonmaken, zichzelf nuttig maken, het contact met de gasten en hun dankbaarheid voor het goede schoonmaken zijn belangrijk voor haar. Graag heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Ook geniet ze van de goede sfeer met de rest van het team. Thuis staat ze graag in de keuken om taarten te bakken en wandelt ze met haar familie. Buiten het seizoen helpt ze ons met wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk met het hotel klaarmaken voor weer een nieuw seizoen.

 

Ingrid

Ingrid

Schoonmaak

Adi

Adi

Chef Kok

Hallo, ik ben Adi Jeng. Nieuwe gerechten creëren waarbij ik mij laat inspireren door de hier zo mooie natuurlijke omgeving, dat sta ik voor ogen. Maar ook bestaande klassiekers verfraaien en met de grootste zorg bereiden kan mij bekoren. Op mijn vrije momenten kan ik er enorm van genieten de berg op te trekken en mij te laten verwonderen door al dat moois rondom mij. Weer terug beneden wil ik jullie zeer graag verwonderen en laten genieten van mijn kookkunsten. Hopelijk tot snel en gaan we samen nog vele mooie culinaire seizoenen beleven.

Femke

Femke

Bedrijfsleidster

In 2017 het Rotterdamse verruild voor wonen en werken in het door mij altijd al zo geliefde Frankrijk. Drie jaar ervaring opgedaan in de hospitality in de Franse Alpen (regio Alpe d’Huez) wat een nieuwe liefde bracht, die voor de bergen. Buiten ‘werktijd’ eigenlijk altijd wel ‘buiten bezig’. In de zomer om te hiken of voor een mooie trailrun. In de winter om te langlaufen, skiën en vanaf komende winter ook om ski de randonnée verder te ontdekken. Ik kijk vol enthousiasme uit naar mijn ontmoeting met jullie, de gasten van Hotel Esprit Montagne. Samen, met collega’s en met jullie, maak ik er graag een mooie ‘beleving’ van.

Margot

Margot

Serveerster

Hoi, ik ben Margot. Ik ben groot liefhebber van de bergen en verschillende bergsporten. Mijn interesse voor de bergen loopt uiteen van de ontstaansgeschiedenis van de gesteentes tot het leren kennen van de mooiste routes en gebieden om lekker te sporten en zelf op pad te gaan. Het komt dan ook regelmatig voor dat ik ’s zomers tijdens een tocht stil sta om even naar de mineralen en structuren in de gesteentes om me heen te kijken. Komende winter zal dat wat lastiger worden met een pak sneeuw eroverheen, maar ook daar kijk ik erg naar uit!

 

Als onderdeel van Team Esprit Montagne hoop ik te kunnen bijdragen aan een mooie tijd in de bergen voor de gasten en ze hetzelfde bijzondere gevoel te kunnen meegeven als wat ik zelf altijd ervaar tijdens een vakantie in de bergen.

Ewoud

Ewoud

Serveerder

Hoi hoi, eerst zal ik mij even voorstellen, ik ben Ewoud en ben 23 jaar. In het winterseizoen van 2021-2022 ben ik januari begonnen bij Hotel Esprit Montagne.
Het hotel kende ik al in de zomer van de EMI hardloopweken die Alke organiseert, toen was ik al meteen verliefd geworden op de omgeving en sfeer van het hotel.
Zelf was ik nooit in de winter in de bergen geweest en wist ik niet of ik de wintersporten/temperatuur leuk zou gaan vinden.
Al snel bleek dat ik deze wintersporten fantastisch vind! Zowel het skiën als het langlaufen zijn echt tot mijn favoriete sporten gaan behoren.
Zelf ga ik deze winter fanatiek aan de slag met het toerskiën en vooral het genieten van de mooie omgeving in de bergen.
Graag verwelkom ik jullie in het hotel deze winter en geef ik graag advies over alle mooie verschillende wijnen die wij op de kaart hebben staan, hopelijk tot snel!

Joanna

Joanna

Schoonmaak

Joanna is onze Poolse schoonmaak machine. Snel en grondig zorgt ze ervooor dat de gasten altijd weer terugkomen in een opgeruimde schoone kamer.

Bink

Bink

Serveerder

Hey! ik ben Bink Stakenburg, ik houd ervan om mensen te helpen en ik wil het liefst de gasten een onvergetelijke tijd geven. Graag tot snel!

Casper

Casper

Kok

Na tien jaar lang de wereld over reizen, is het tijd om terug te keren naar waar het voor mij allemaal begon, de prachtige, Europese Alpen. Omgeven door Natuur, Cultuur, Gastvrijheid, Sport en Culinair genieten, is voor mij, zowel in Winter als in Zomer hét recept voor genieten! Ik kijk er naar uit om samen met u deze passies te delen. Frisse berglucht, een warm knisperend haardvuur, gezellige mensen om je heen en natuurlijk veel Avontuur! Samen zullen we de mooiste ervaringen creëren.