Team

Elke dag staat het team weer klaar voor jullie om er een mooie vakantie en een onvergetelijk verblijf van te maken. Graag stellen we ze even aan je voor.

Raf

Raf

Chefkok

Vanaf de start van Esprit Montagne is Chef Raf Meuris verantwoordelijk voor de heerlijke, versbereide gerechten die we onze gasten elke dag weer voorschotelen. Zijn creativiteit, puurheid en mooie gerechten doen vele gasten keer op keer terugkeren voor een gastronomisch verblijf. Buiten in de natuur gaat hij vaak op zoek naar paddenstoelen, bloemen en kruiden. Zie je hem swingend het diner voorbereiden? Dan luistert hij naar zijn eigen gemixte dj-set.

Marieke

Marieke

Bedrijfsleidster

In 2015 heeft Marieke Freriksen besloten het ambtenarenbestaan en Dordrecht achter haar te laten om in de Franse bergen te gaan wonen en werken. Inmiddels is ze gegroeid in haar werk tot echte gastvrouw en wordt nog dagelijks onderwezen door Alke in het hotelvak. Graag ontvangt ze de gasten aan de receptie, geeft ze je leuke tips en staat ze altijd klaar voor de gasten. In haar vrije tijd vind je haar wandelend, op de ski’s of met sneeuwschoenen aan in de bergen.

Stéphanie

Stéphanie

Schoonmaak

In de zomer van 2016 is Stéphanie het schoonmaakteam komen versterken. Grondig schoonmaken, zichzelf nuttig maken, het contact met de gasten en hun dankbaarheid voor het goede schoonmaken zijn belangrijk voor haar. Graag heeft ze alles tot in de puntjes verzorgd. Ook geniet ze van de goede sfeer met de rest van het team. Thuis staat ze graag in de keuken om taarten te bakken en wandelt ze met haar familie. Buiten het seizoen helpt ze ons met wat huishoudelijke klusjes en natuurlijk met het hotel klaarmaken voor weer een nieuw seizoen.

 

Ingrid

Ingrid

Schoonmaak

De zus van Stéphanie en ook een hele harde en zeer gezellige werkster. Perfect schoonmaken, hard werken en lol maken tegelijkertijd, dat is wel aan onze Ingrid toevertrouwd. Altijd in voor een grapje en met een eeuwige lach op haar gezicht is ze een sfeermaakster in het team. Naast het tip top schoonmaken van de kamers is het ook echt een lekkerbek en staat ze zelf regelmatig in de keuken om de lekkerste taarten te maken. Ook fietst ze graag door de vallei om te genieten van de natuur.

Helen

Helen

Schoonmaak

Irene

Irene

Serveerster

Hallo Allemaal, ik ben Irene en in december kom ik het team van Esprit Montagne versterken voor het winterseizoen! Het lijkt mij een mooie ervaring om samen met het team de gasten een prettig verblijf te verzorgen in het sfeervolle berghotel. Ik werk hard en maak graag een praatje met de gasten. Plezier maken met de collega’s vind ik belangrijk.
Ik heb werkervaring opgedaan in de horeca en in de farma branche. Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. In de zomer reis ik graag naar de bergen om avontuurlijke wandeltochten te maken en te genieten van de natuur. In de winter sta ik graag op de ski’s. Vorig jaar in Oostenrijk heb ik kennisgemaakt met toerskiën. In mij vrije tijd zou ik graag willen toerskiën en winterse wandeltochten maken in the Abondance vallei.
Tot ziens! A bientôt! See you soon!

Leonie

Leonie

Serveerster

Ik ben Leonie, 31 jaar, en ik kom uit Den Bosch.
Mijn hobby’s zijn hardlopen, snowboarden en reizen.

Tijdens mijn studententijd heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt.
Toen ik afstudeerde aan de studie Organisatiewetenschappen heb ik een baan in die richting gevonden.
Echter heb ik nooit uitgesloten weer eens in de horeca werkzaam te zijn. Het contact met verschillende mensen geeft me energie.
Ik kijk er dan ook naar uit om deze winter in Esprit Montagne aan de slag te gaan en om bij te mogen dragen aan een mooie ervaring van de hotelgasten.

Lizzy

Lizzy

Serveerster

Hoi! Ik ben Lizzy, ik ben 23 jaar en ik kom uit Nederland. Na mijn werkzaamheden bij de gemeente, was ik toe aan een leuke werkervaring in de bergen. Deze heb ik gevonden in de bediening bij Hotel Esprit Montagne. Ik hou van gezelligheid en ik hoop dat ik met mijn enthousiasme kan bijdragen aan een onvergetelijke vakantie bij Hotel Esprit Montagne.

Ik kijk er erg naar uit om dit seizoen voor je klaar te kunnen staan. Hopelijk tot snel!

Gerlof

Gerlof

Kok