Portes du Soleil

Hotel Esprit Montagne ligt op 1000 meter hoogte in het pittoreske bergdorpje La Chapelle d’Abondance, in de weidse Vallée d’Abondance. In de winter is het dorp één van de twaalf stations van het beroemde Portes du Soleil skigebied. Elke week staan er interessante activiteiten op de agenda…

Winter

La Chapelle d’Abondance is een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei winteractiviteiten zoals skiën, snowboarden, langlaufen, of sneeuwschoen wandelen en nog veel meer.

Zomer

In La Chapelle d’Abondance wordt het hele jaar gewoond en geleefd. Elk seizoen heeft hier zijn charme. Je kunt bij ons dus het jaar rond genieten!

La Chapelle d'Abondance

Het pittoreske bergdorpje La Chapelle d’Abondance is een rustig dorp waar het goed toeven is, zowel voor inspanning als ontspanning.

Cultuur

Het hele jaar door worden er toeristische en lokale markten, feesten en evenementen georganiseerd in La Chapelle, de vallei en de Portes du Soleil.

Agenda

Een uitgebreid overzicht van de vele activiteiten en gebeurtenissen in en rond Portes du Soleil, het hele jaar rond.

Loebas

Bijna 5 jaar lang was hij onze grote lieve mascotte, iedereen zijn grote vriend en altijd ging hij mee op pad. Loebas de Sint-Bernard.