Faciliteiten

Hotel Esprit Montagne is een rustiek, gezellig berghotel met twintig kamers die de charme van het bergleven uitstralen. Er is een sfeervol restaurant, lounge met open haard, bibliotheek en leestafel, biljartkamer, tv-lounge, sauna, relaxe ruimte, massagekamer en een skilockerruimte. Kortom: een heerlijke plek waar je de dagelijkse beslommeringen in één keer vergeet.

Hotel Esprit Montagne receptieReceptie

Bij aankomst verwelkomen we je bij de receptie, de ingang is aan de achterkant van het hotel. Op andere dagen zijn we overal in het hotel aan het werk. We zitten daarom niet altijd achter de receptie, maar lopen rond en helpen je graag, wanneer dan ook.

Restaurant

Naast de receptie ligt ons gezellige restaurant, waar dagelijks het ontbijt en het diner geserveerd wordt. Het restaurant biedt een prachtig uitzicht op de Vallée d’Abondance en ligt bijna de hele dag in de zon.

Lounge

Het restaurant loopt over in de knusse lounge met open haard, bibliotheek en leestafel. Je treft hier niet alleen romans en thrillers aan, maar ook naslagwerken over de regio (Haute Savoie), de flora en fauna en natuurlijk over bergsporten zoals skiën, wandelen en klimmen.

TV-lounge

We hebben bewust gekozen om geen televisies op de kamers te plaatsen. Even de hectische wereld laten voor wat het is en genieten van het prachtige uitzicht, de dranken en spijzen, gezelligheid en natuurlijk… van elkaar.

Hotel Esprit Montagne loungeWil je toch graag televisie kijken, dan kan dat in onze knusse tv-lounge met flatscreen tv. Comfortabele banken, een uitgebreide dvd-collectie, Nederlandse zenders en een X-Box zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Aangezien we een klein hotel zijn, is de kans groot dat je de tv-lounge heerlijk voor jezelf alleen hebt.

Biljartkamer

Op dezelfde verdieping vind je de biljartkamer met gezellige zitjes in Alpenstijl. Het is ook een ideale ruimte om een potje te kaarten of even met je eigen laptop het internet op te gaan.

Internet

In het gehele hotel kun je gratis gebruik maken van WIFI.

Wellness

Vakantie is bedoeld om te genieten, om bij te komen van een drukke werkperiode, om alles even los te laten. Daarom is “wellness” voor lichaam en geest van de gasten erg belangrijk voor ons. Niets is fijner dan de spieren te verwennen na een actieve dag in de buitenlucht. Daarom staat elke dag de sauna voor je klaar. Op verzoek maken we een afspraak met de masseuse.

Bezoek de wellnesspagina voor een overzicht.

Skilockerruimte

Hotel Esprit Montagne tuinOp de onderste verdieping is de skilockerruimte. Elke kamer heeft zijn eigen locker die je met je kamersleutel opent en sluit. Vanuit de skilockerruimte loop je direct naar buiten, naar de skilift (250 m) of de skibus (30 m).

Parkeren

We hebben een eigen, gratis parkeerplaats rondom het hotel.

Tuin

Hotel Esprit Montagne heeft een riante tuin met een stenen BBQ en een robuuste, grote picknicktafel. Het hele jaar door geniet je hier van de zon en het prachtige uitzicht op de Dents du Midi en de Vallée d’Abondance.