Na 11 jaar, 21 seizoenen, duizenden diners, vele vele uren van hard werken, het creëren van de mooiste, heerlijkste en verrassendste gerechten is de tijd daar dat Raf ergens anders gaat werken. Nu zijn ex-vrouw met kind terugverhuisd is naar België mist hij zijn dochter te veel om haar maanden achtereen niet te zien. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij De Kop van ’t Land in Dordrecht, 100% vegetarisch en gastronomisch eten in een sfeervol restaurant aan de Biesbosch.

 

Als creatieve geest in de keuken en één van de steunpilaren van het hotel zullen we Raf zeer gaan missen. Mede dankzij zijn creatieve kunstwerkjes op het bord is het hotel geworden wat het vandaag de dag is, een goedlopend bedrijf waar vele gasten terugkeren om te genieten van het eten, de service en de sfeer die we met z’n allen verzorgen. Raf, een ’très grand merci’ daarvoor!

 

Gelukkig is de kwaliteit en creativiteit van onze keuken gewaarborgd met de komst van Adi Jeng. Deze goedlachse Belg zal ervoor zorgen dat jullie nog steeds verrast worden door het lekkere en mooi gepresenteerde eten. Na in een aantal zeer gerenommeerde keukens gewerkt te hebben heeft hij nu de uitdaging hier gevonden om de manier van koken van Raf voort te zetten en natuurlijk daar zijn eigen accenten in aan te brengen.

 

Raf & Adi voelen elkaar goed aan en samen staan ze dan ook de sterren van de bergen te koken. Ze inspireren elkaar tot nieuwe gerechten en hebben de grootste lol in de keuken. De week van 5 tot 12 september zal de laatste week zijn dat Raf hier de keuken leidt en ze gaan er dan ook een zeer culinaire week van maken met mooie nieuwe gerechten en natuurlijk Esprit Montagne klassiekers zoals de Pavlova.

 

Wil je nog een keer genieten van het bijzondere eten, kom dan dus langs in die week van 5 tot 12 september 2020, we hebben nog kamers vrij!

 

Boek nu!

 

Enkele op video vastgelegde gerechten van Chef Raf Meuris